Blog

Overhandiging schilderij aan Huub van der Lubbe

Zaterdag 29 september 2012 was een memorabele avond. Eentje om nooit te vergeten. 

Eigenlijk moet ik zeggen 'een avond om in te lijsten'.

 Ik stond deze avond wederom op de gastenlijst bij een concert van De Dijk. Na afloop van het concert mocht ik van de gelegenheid gebruik maken om een schilderij aan te bieden. Het kunstwerk is het karakteristieke hoofd van voornaamgenoot en frontman van de band Huub van der Lubbe. Dit als dank voor alles en iedereen binnen deze nederpopband. Wat zij voor mij, maar speciaal voor mijn broer Leo en zijn vrouw Sarah hebben gedaan is met geen pen te beschrijven. Het aantal dankwoorden ben ik intussen kwijt.

Het werd een inspirerende overhandiging waar oprechte blijdschap van beide mannen werd uitgesproken. Huub van der Lubbe was erg content met het schilderij genaamd “Het moet en het zal”. Hij heeft me doen inzien dat ik iets moest doen met mijn talent ik zal hem hiervoor altijd dankbaar blijven. Na de overhandiging volgde een zeer ruim geïnteresseerd en wederom “recht uit het hart” gesprek. We namen daarna afscheid en schudden elkaar de hand, de toon is gezet voor een vriendschap voor het leven.

Lieve mensen van De Dijk, dank voor alles!

M.vr.gr. Huub Filart

  1. Jasper
    Jasper10-15-2012

    He Huub, leuk stukkie!